Kaas


voeding.bestewebgids.be


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten






Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Kaas
Biologische geitenkaas
De geiten zijn onze bron van tweemaal daags heerlijk verse melk. Hieruit ontstaat in onze kaasmakerij een rijk assortiment van rauwmelkse kazen. De productie van de kazen wordt aan de strengste HACCP hygi?ne normen onderworpen. De enige gebruikte toevoeging zijn melkzuursel, stremsel en zeezout. Daarna kunnen de kazen rijpen op houten planken. Vier tot zes weken voor de jonge kaas, acht maanden voor belegen kaas.
http://www.reigershof.be/nld/kaas.htm

Franse kaas
Lees meer over: franse kaas parijs
http://www.parijs.nl/main.php?id=1:402

Hollandse kaas
Voeding en Kaas? Bezoek de website van Hollandse kaas.
http://www.domburgkaasnotenwijn.nl/HTML/hollandsekaas.htm

Kaas maken
Een van onze zoons heeft voor een opdracht voor de basisschool een werkstuk gemaakt over "Kaasmaken". Op deze pagina kunt u dit werkstuk bekijken. Het geeft een mooi overzicht van het proces van kaasmaken op de boerderij.
http://www.schellach.nl/ned/admin/werkst/framewerk.html

Polle
Geitenkaas polle - de kempense geitenboerderij polle heeft een groot aanbod van kazen, ijs, yoghurt. de geitenkaas wordt op een zo natuurlijk mogelijke wijze gemaakt.
http://www.polle.be/

Rodezegel
Wij Nederlanders lusten wel pap van kaas. Per persoon verorberen we minstens15 kilo per jaar. Niet vreemd dus dat ze ons ?kaaskoppen? noemen. Een bijnaam die we moeten koesteren. Want wist je dat kaas uit de provincie Noord-Holland door de Europese Unie is erkend? Dat Noord-Hollandse kaas een predikaat heeft? Die kaas herken je aan het Rode Zegel. Echte Noord-Hollandse verdient namelijk een eigen embleem!
http://www.rodezegel.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Privacybeleid